hero image

Știm ce-i DORULTM
când oferim cadouri de Paște
și îndeplinim visurile familiei

Campania „Visuri de Paște!"

Când transferi bani prin MoneyGram între 19.03.2018 și 20.04.2018, ai șansa să câștigi cadouri pentru cei dragi. Pentru orice tranzacție de trimitere sau primire realizată în România, poți câștiga un voucher pentru cumpărături online pe eMag.ro în valoare de 100 EUR.

Pentru a participa la campanie, trimite un SMS la numărul 3773 care să conțină: primele 4 cifre din numărul de referinţă al tranzacției, numele tău așa cum apare în buletin/CI și data tranzacției.

Se aplică termeni și condiții

Promoție valabilă de la 19.03.2018 până la 20.04.2018, ambele date incluse. Participantul va folosi pentru înscriere un număr de telefon mobil valid înregistrat în reţelele Orange, Vodafone, Telekom sau Digi Mobile. Pentru mai multe informații despre campanie, incluzând Termeni și condiții, vă rugăm să citiți regulamentul campaniei disponibil pe www.moneygram.ro/dor.MoneyGram International Limited este o instituţie de plată autorizată pentru European Economic Area (EEA) şi reglementată în Marea Britanie de către Financial Conduct Authority. Pentru informații despre condițiile contractuale și economice, consultați fișa informativă disponibilă în locațiile MoneyGram. MoneyGram, sloganul Te aduce mai aproape şi globul sunt mărci înregistrate ale MoneyGram. Toate celelalte mărci sunt proprietatea deţinătorilor lor.