Uniți de același dor de 100 de ani. Pornește în Călătoria Dorului!Uniți de același dor de 100 de ani. Pornește în Călătoria Dorului!


Câștigă un voucher pentru bilete de avion și sărbătorește Centenarul alături de cei dragi!


Lucrurile se schimbă în timp, însă nu și dorul din sufletul românilor. De Centenar, MoneyGram te ajută, ca de fiecare dată, să fii alături de cei dragi. Dacă de obicei doar le trimiți bani, acum ai șansa să te duci personal să le povestești cât de dor îți e să te bucuri de prezența lor.

Câștigă un voucher pentru bilete de avion și sărbătorește Centenarul alături de cei dragi!

Înscrie-te și pregătește-te de călătorie!

Ușor, cât ai zice DOR, poți câștiga unul dintre cele 10xVouchere pentru bilete de avion de la Blue Air în valoare de 200 EUR fiecare, care te va duce la cei dragi.

Între 26 noiembrie și 31 decembrie 2018, spune-ne ce înseamnă DORUL pentru tine, fa o tranzactie de trimitere sau de primire bani cu MoneyGram, lasă-ți datele mai jos și ești înscris în tragerea la sorți!

Citește povești de DOR

“Dorul e atunci când adormi si te trezești cu gândul la cei pe care îi iubești”.

Andrei, București

"Mă trezesc dimineața și mi-e dor de tine. Se sfârșește ziua și mi-e la fel de dor de tine"

Dana, Iași

"Dacă dorul meu ar avea aripi, ar zbura până acolo unde ești tu"

Valentina, Târgoviște

MoneyGram International Limited este o instituţie de plată autorizată pentru European Economic Area (EEA) şi reglementată în Marea Britanie de către Financial Conduct Authority. MoneyGram şi globul sunt mărci ale MoneyGram.